-lekens gudinna <3 -

ojoj.....

Jag har VÄLDANS mycket sammandragningar för tillfället alltså. Igår hade jag en stup i kvarten, el för att va riktig så 1 gång var 4 ninut i af & många vart inom 2 minuter, hela tiden framåt kvällen. Sen fick jag ont i bäckenbenet, typ ilade, så jag sa till Simon att ha mobilen beredd imorn, men då han inte har nån som kan skjussa honom som brukar så hjälper det knappast, men ändå ^^ Alltså en sak.... jag har fruktansvärt ont i bäckenbenet & neråt ljumskarna, men det va inte den smärtan jag snackade om. Den här har jag läst om & den verkar sitta i ett tag i slutet av graviditeten & är som värst när man sitter långa sträcker på buss el tåg el så. Haha! Det är precis va jag gjort, twice, denna veckan ^^

Skönt att va hemmma igen i af! Mycket att ordna inför födslen & då måste jag va här ju :) Ska åka in till Västervik & fixa en hel del av sakorna på fredag. Sen är det ju härligt att få va hemma hos min underbara pojkvän Simon <3 igen :)

Det är en.....

flicka!

Jag, Frida Nilsson & Simon Winge ska få en flicka. Ååååhh, jag är så himla glad för det :) Alla har ju sgat att de tror jag väntar en pojke, vissa har tom varit så säkra på det att jag gått och trott på det själv så mycket så detta blev en enorm chock för mig haha. Men när jag fick greppat att jag verkligen skulle ha ett flickebarn blev jag glad från djupet av mitt hjärta. Detta ville man ju själv <3 Sen fick jag höra att allt stod rätt till & att min kurva ser väldigt bra ut... tom längre upp en va vi trodde omed mina små mat & vikt beskymmer..... Kanske hon kommer tidigare än vad beräknat? Typ om 2 veckor? Äntligen slipper jag säga den/det. Jag vill kunna säga hon/henne. Min lilla älskling. Vår lilla älskling. Alva? Nåja, det liggeri af väldigt högt på min namn
lista. Eller kanske Heidi? På vägen hem från Västervik, i bussen så kände jag med handen på magen & sen fick jag bara upp namnet i huvdet & en känsla som sade "Det är en liten Alva där inne" :) <3

Tågresa-hem :)

.... till min Simon... älsklingen :)

Överaskningen som Simon lovat mej sen typ en vecka tillbax vart vad jag trodde- en bärbar PC med maaaaaassor av finesser så som inbyggd webbcam osv. Sinnes. Den är så gott som min egen då vi tänkt köpa ännu en bärbar senare. Haha, så glad! Sen "snickarde" vi ihop barnvagnen som kom i veckan. Den va jätte fin & färgerna stämde med hur den såg ut på nätet med så, supert :)



"Hemma"

i Trelleborg.

Idag mår jag jätte illa & det beror nog på att jag är jääääätte trött. Men jag ska iväg med mamma till stan vid 1-tiden & vi ska försöka få tag på min nyblivna 2 barnsmamman till kusin :) Tänkte roffa åt mej lite mammakläder bland annat :P hehe. Ååh, det börjar bli så jobbigt med kläderna. Trots faktumet att jag faktiskt använder vanliga kläder fortfarande... men ja, se det hade jag ju inte gjort i fall plånboken utropade nåt annat än PANK! hihi. Så jag ska kanske vara lite mindre skrytsam/kaxig om den saken dårå ^^

Jag har inte hunnit/haft så bra möjligheter att riktigt göra det jag tänkt göra på detta "home-visit". Jag har tex inte vatt på folkhögskolan & träffat mina gamla klassisar& kompisar bland annat.... & inte heller nåt bad har blivit av. Men jag har vatt i stan typ sådär varje dag sen jag kom hit ^^ Jag behöver röra på mej & kan man då komma ut & göra det utan att tänka för mycket på att man faktiskt rör på sej trots att det är tungt & besvärligt så är det ju bara så suveränt lixom ;) När man shoppar el i af har möjligheten att inskaffa sej nåt fint el nåt man behöver så är det ju perfekt.

Nä, nu ska jag gå & dusha. Hääääärligt!

Halloweenfest....

Jahapp... Det blev inget bad i dag iheller. Inget blir som man tänkt från början att göra av dessa dagarna i Skåne. hehe. Men det blir nån halloween fest på min gamla högstdieskola i stället. Börjar 18:00 så det är då vi ska dit. Tills dess får jag roa mej själv framför TV bland annat. fniss. Här är sååååå mååååånga kanaler. haha. Är ju van vid 1, 2 & 4:an hemma i lilla Edsbruket..... :P

Har färgat håret idag med. Bättre resultat denna gången än de två föregångna försöken att bli redigt brunett. Men fortfaramde inte rikigt sådära som jag önskat precis. Men det kommer att bli bättre med tiden, tror jag :)  

Åka hem


Jag åker tåget hem imorn istället. Så.... jag kommer att försöka hinna träffa Johanna & Thelma på tisdagen & sen sticka till badhuset me lillasyrran efter hennes skola nån gång på eftermiddagen, nåt obestämt på onsdagen (kanske träffa kusinen då rå?) hälsa på skolan (kl 10 för dom som vill träffas) på, åka  & hem på fredagen.

En dag senare......
 
Jag är "hemma" i Trelleborg nu. Har vatt i stan me lillsyrran nån timma. Ville köpa mycket, emn köpte bara en lång grön slappetröja för jag va så varm i stan. Fniss.

Kom hem, åt god mat- bakpotatis me massa tillbehör till. Mums!!

Snackade med Simon i telefon. han hade ringt när jag var borta & sen ringde han igen när pappa va hemma & fick snackat med honom. Han sa att Simon hade en överaskning till ej & jag trodde direkt att vagnen hade kommit. Det hade den oxå men det va inte det som va överaskningen. Han hade dessutom fått reda på att hans lön låg på 20.000+ & inte som vi trodde förrut att han fick "efterlön" & därför bara skulle få lön för förra månadens jobbande, en vecka. Men det va inte det som va överaskningen i heller & jag fick så klart inte reda på det ^^ haha. Ska bli spännande att se när jag kommer hem. Min älskling, han är så underbar :) <3

Tågresangick super bra. X200, var supersnabb. Resan på 2, 45 min åkfärd var helt otrolig. Jag hann lixom inte mer än blunda & öppna ögonen så va den framme kändes det som. hehe.

Det är är väldigt härligt alternativ för folk som vill ta sej fram snabbt & ja, för dom som inte får åka flyg för dom tex är gravida, som jag ^^.

Jag ändrade dagarna lite dära & det finns en till förändring. Jag kommer att åka hem med bil trots allt & det gör jag på söndagen.

Nu ska jag snart lägga mej & sova. Fick ta pappas säng på mitt korta visit :)

Godnatt!!

Skåååååååjne

Åker hem till Skåne imorn. Ska bli skönt att komma hem lite. Blev tågresa för mej i stället för åka bil me Simon morbror, men det är bara posetivt. Jag har vatt lite rädd för att åka bil så långt :/ Tåg är säkrare & så är det ju bara :)

Vecka 35 idag - Not much time left to the birth :)
Hääääääärligt!! <3

Nya magbilder.

Vecka 34. Tisdag.



Haha, kortfattat. Men alltså, jag är verkligen trött som en kaktus ^^ varje dag nu mera :/ Tiden går lite segt nu med- det är rätt tråkigt.

Snart Skåne. Yeehaa!! hehe. Ska bli skönt att få komma härifrån lite. Träffa nära & bekanta. Hälsa på skolan osv.

Jag målade lite av den gröna färgen som ska va på bebisens rum, igår när simon va på jobbet. Men färgen räckte inte till hela väggen :S Upsi!! Får försöka fixa ny färg på nåt sätt. Men hur? Hihi.

Vi städade i af lite granna i söndags. I Lördags va jag för svag för att kunna stå upp tyvärr. Igår mådde jag med skit på förmiddan & framår eftermiddan. Lade mej för att sova så tidigt som vid 7 el 8 igår kväll, efter middagen.

Nu ska jag nog ta en tupplur till minsann, sen blire att handla massa frukt & piggna till. Måste va vaken när Simon kommer. Jag vill kunna umgås med honom :( Men ja. Piggna till var det jag skulle så ja, godnatt!! :)

ps. Om ni följer IDOL el ej det kvittar. Titta på Christoffer Hidings senaste framträde på Tv4.se säger jag er bara.
Det var sååååå STORT & fint. Aaah *ler*. Han sjöng & log så man fylldes med värme i hela kroppen. Tack <3

Vecka 34

Japp, japp!! :) En vecka till & idag är jag i i vecka 34. Känns underbart! ! <3
Idag är jag väldigt trött, men Simon & jag har kommit fram till att detta får bli vår städ & fix dag :/
Städa undan & måla babyrummet- Kaktusgrön & vit ska det vara. Så jag får helt enkelt ta mej kraften,
men ja fyyyyy va trött jag är & har varit hela veckan. Somnar & vaknar, somnar & vaknar. Det är inge kul det.

Igår hade jag mysdag med Simon. Det va härligt som in i. Låg i hans famn & han strök sina händer genom mitt hår medans vi såg på lite olika program & sen film. IDOL villle han fortfarande inte ge med sej att sitta hos mej & titta på, han vände sej om när det va hans favvos bara,  men jag gav med mej att se "Fredag hela veckan" trots att jag höll på att somna hela tiden. hehe. Det var såååå behövligt den här kvällen ihop. Har fattats på den senaste tiden lixom.
 

Jämförelsen- Oohboy! ^^


Samma kläder, olika datum.......

                                    Vecka 0-4?? (osäker på det dära) Men visste i af inget om att jag va gravid, då.    Graviditets vecka 33.

                                                                                   STOR skillnad säger jag om det dära. haha.




Lördagen den 6/10- Vecka 33.....

idag :) En vecka till har förlöpt, snabbt som bara den. Nu äre inte jätte långt kvar, hahaaaa! Jag tycker det ska bli så himla spännande på den dagen jag ska förlösa, då Simon & jag måste sammarbeta & så :)

Idag börjar jag bli sjuk igen. Har lite feber, förkyld, ont i halsen & är allmänt rasslig i strupen. Suck.
Jag som nyss skrivet krya på dej till Daniel Breitolz, en av jurymedlemarna i IDOL. Så är jag själv sjuk nu :/

Inget kunde man se....

Nope, hon kunde inte se könet på bebisen denna gången i heller. Trots faktumet att den faktiskt låg rättvänd & allt posetivt för att kunna se. Inte som förra gången då jag verkligen såg att den låg med beben korsade & upp mot magen. suck. Jag blir lite frustrerad & säger till henne att vi verkligen vill veta så i fall hon kan ta sig typ lite tid att försöka se, typ.

Hon gav det typ 1 min & sen började hon gå på mig med påhopp utav frågot om varför & sådant!! :S

Jag verkar ha fått två av världens dåligaste UL-sökare el så är det bara jag som är så dryg som dom verkar vilja få fram "Mååååste du veta det då? höhö... arrwghh!" Jag låg nästan & bölade denna gången för hennes himla förfrågningar, Va ska jag ens svara på detta mer än det uppenbara "Vi har inte så mycket klarhet i NÅT runt omkring oss just nu, Det hade varit bra om vi i af fick reda på könet så vi kan underlätta våra köp med tanke på vår tragiska ekonomi just nu"...(flytten upp för att det inte fanns några lediga lägenheter gjorde ju det tufft ett bra tag utan att någon hade jobb. Ska jag ens behöva förklara det liksom? Hade jag fått välja hade jag velat att det skulle bli en överraskning, men det är lite svårt när det inte varit planerat från början till slut. man vill inte behöva göra det svårt för sig om det går att undvika liksom =) Nä, usch... Men jag gick in & pratade med min BM senare & lugnade ner mej lite. Hon är i af bra & snackar inte med en som om jag vore bimbo, tvärtom.

Men ja, jag tyckte jag såg en liten snopp + att när jag sagt att vi tror det blir en pojke så tittade hon en gång till på skärmen sen sa hon "ah, jag vill inte gissa" Just där faller det! Hon har inget mod att försöka se, man måste ju "gissa" Jag menar min BM sa "Ja, jo, då har den legat med korsade ben igen... ja, så kan det bli...mm" Erhhm? jag sa inget men seriöst den låg rakt.. jag såg ju allt med klarhet Visst jag suger på det där, jag tittade efter allt möjligt & såg först en liknande snopp som visade sej vara uppe vid halsen, så njaa hehe. men sen frågade jag henne vart man ska titta efter det & då vart det inte särskilt klart i det området, men farao heller att den låg med korsade ben. Kan dom i af sluta skylla på det? Jag ser ju & det är ju det som irriterar mej. Alla skyddar de som har hand om UL. Även de själva. Jag kan säga som så här- denna hade glasögon & vart reeeedigt pittögd haha. Så.. ja men va ska man göra. Vi får helt enkelt vänta & se :)

Idag är det första IDOLfinalen- ska nog se det idag iaf. Det är inte alls som förr. Kl 20:00 varje dag skrek man till varann "Nu börjar IDOL!!" sen satt man där & gosade tillsammans & skrattade åt folks dåliga framträde el det jag mest skrattade åt- domarnas konstiga dissningar. fnbiss. Nu är det annorlunda.... Nu kan det va så att man sätter igång TV & ser att det är IDOL & sen säger man nåt i stil med "Ja, det är IDOL, men det kan vi ju se på, väl?" Simon suckar "jaja, där är ju inget annat så, okej då!!" Vad hände på vägen dit till vårt trättnande av IDOL? hehe, jag tror jag fick förmycket musik på en gång på den tiden. Jag spelade ju & sjöng själv jätte mycket pga av IDOL sändningarna. haha.

Hejar nog inte på nån men tycker bäst om Daniel & Christoffer bland killarna & Marie & Partrica bland tjejorna- pga deras röster där :) Du då? Föresten, tyckte Amandas första uttalnade vart så störigt så jag kan inte släppa det riktigt. Det är så drygt att höra nån som säger de orden "Jag är unik, så jag tror jag kommer komma långt"?? eerhm, VI avgör vad som är unikt lilla vän, kan du inte bestämma själv ^^  Men annars är hon oxå vääääldigt bra  :)

Kram.

Vårt vagn-köp :)

Ja, det blev inte den andra.  Vi ville inte buda på den längre då den inte är fodrad :S & håller sej inte varm på vintern- då vår lilla bebis är nyfödd & väldigt känslig.

Men det blev en annan liten fin sak. Förrut, när jag va vild "barnvagnsletare" i början av graviditeten, så såg jag denna vagn fast i rosa/svart. Tyckte jag inte om den då, för jag tyckte den såg för sportig ut & hade en siffra på ^^ Men denna gillade jag trots allt & det är ändå samma sorts vagn fast annan färg. men dom skiljer sej mycket har jag märkt. Dom ser alla olika ut. Men som sagt, denna gillade jag. Fin färg som passar både till pojke el flicka ju & det enda som stör mej är texten, emn antingen så kan man kanske ta bort det, el så får vi helt enkelt byta ut den där korgen då :) Fina vagnen gav vi endast 2550 kr för på tradera, exclosive frakten som tillkommer på 300 kr. Men vi kommer dessutom kunna köpa en mycket fin sittvagn senare & dne känns lite mer "värd" att satsa på, den ska man ha längre :) Blir nog en BRIO happy då i af hihi. el möjligtvis en Urban Jungle, grön/mönstrad i fall det blir en pojke & en orange/mönstrad  i fall det blir en flicka :) Men nu & här, liggvagn för båda könen- Breaker Classic 6!! :)