-lekens gudinna <3 -

Somliga vill....

ha det man inte kan få! Kanske det man redan har haft förut ?? Det är skumt hur allt bara förändras hela tiden. Allt har sin gång! Plötsligt försvinner saker och människor i ens liv & ersätts med nytt, nya.... Jag är glad över mitt öde hitintills. Käre gud, låt mej nu bara få behålla detta & de jag har att älska & hålla av över allt i världen <3
Amen <3

Mina allt!! <3

Du gjorde mitt liv min älskade lilla Alva <3
Alva & jag dårå
Ps. Jag vänder mej bort av många anledningar, men en av dom är att låta er sova gott utan mardrömmar inatt :P Nädå... bara inte kände för det, helt enkelt. Håret håller på att färgas tillbax till mitt valiga jag- blondie, vilket är en ganska så stor process efter att ha varit brunett ^^ Det är däför det ser ut som det gör, lite sådär halvt orange-gult :S hehe

Simon, min älskade underbaraste pojkvän & sambo. Du gjorde mitt liv värdigt <3
Vi :)
ps. Jag ville skoja till det lite men samtidigt vara mys. Du är en go liten fis :)

.Städa!!.

Idag äre bara att städa. Här ska se så fint ut som det bara går, utan möbler ^^. Ja, alltså det är kaos att städa när det inte finns några möbler, men så har vi det på bajamaja.se :P

*Damma damma damma damma* (från "Banarnerna i pjamas" för dom som vet & känner till det där avsninttet med städningen :)

Dripp dropp & sprut överallt

Så äre att amma!

Idag är jag lite ängslig över Alvas välmående. Hon verkar börja bli krasslig, men jag vet inte. Känns som hon har lite slem i luftvägarna & har svårare att andas.... usch. Jag skulle egentligen inom sjukhuset igår när vi ändå vart där, men tiden bara rann iväg & man hann inte göra allt man skulle... Vi gick till H&m & fick lämnat tillbax min tröja, vi gick & åt på Mc donalds, hon grät, jag ammade på mc donalds, på dasset ^^ Vi gick till min gamla BM, bytade på henne, ammade henne, igen. Vi gick till H&m & köpte en annan tjock tröja & en billig grå fuskpäls som håller mej & brösten varma (har bara haft typ höst & sommarjackor här hitintlls :/) Vi gick till en skoaffär & köpte oss ett par vinterskor- samma som jackorna så har vi bara typ höst & sommarskor. Vi gick till blomesteraffären & köpte våra nattdukslampor, sen fick vi bråttom. Dessa förbannade busstider som bara finns 2 möjliga tider för oss att ta :/ Hade jag då dock vetat att hon skulle vara "värre" el att jag hör det mer idag än igår, så hade jag ju såklart stuckit dit det första jg gjorde. suck.

Jaja, om två timmar kommer Bvc hit ändå, så då får hon kolla på henne. Förra veckan när hon vart här tyckte jag oxå att Alva vart lite sådär täpp & så, men då var allt bra... så vi får väl se. Nojjig som man är :/ suck. Men denna gången är det nog nåt i af. Jag checkar till henne för jämnan under natten & när jag går nära så hör man inte pipljudet längre. Vi får väl se när hon kommer & tittar. Skönt är det i af att hon kommer idag.

Nu sitter jag i af här & väntar på min blondering ska bli klar så jag kan dusha. Bad Simon att hålla ett öga på Alva inne i sovrummet & stanna där tills jag är klar med håret & luftat ut lite här. Bar in vårt sk "skötbord" in dit så han inte kommer behöva gå igenom här alls ;) Smart va? :P hihi. Nämen, inte bra att andas in det ju. Men jag kan dock säga att denna va svagare än va dom brukar vara, el så är jag härdad av nåt slag ^^  Tyckte inte det va så starkt. Men ändå. För all säkerhet skull. Nu ska jag checka lite runder på nätet. Ciao!

---------------------------------------------------

Uppdatering: Allt var strålande fint & hon gått upp bra i vikt (följer kurvan dvs) & nä, hon är inte sjuk :) Haha... hon är hur frisk som helst. Som jag hade en liten tanke om som jag sa till Simon strax innan Bvc kvinnan kom var att bebisar låter lite så när dom i början lär sej andas & sådant. Sen kunde hon ju va lite förkyld med, men det va ingeting som jag skulle oroa mej för el behövde gå till dr med. Härliga nyheter :) Nu ska jag gå & slumra lite till, sen ska jag ut & gå en runda med Alvisen :) hihi. Det är inte alls kallt ute. Friska & svaga vindar- bra där!! :)

10 dagar gammal....

......eller om man ska säga ung :P hehe. Hon är så söt min lilla princessa :) Mitt allt!! Det kändes i hela kroppen idag att hon var min, bara min <3 Att hon var vår lilla sötnos älskling, när vi vart i Västervik idag & sedan på julpyssel i trakten. Vi skulle till min gamla BM Elisabeth, men hon vart inte där. Men en annan, hon som brukade ta mina blodvärden & sådant va där & hon fick lov att se på lilla Alva :)

Sen köpte båda ett par rejäla vinterskor, eftersom ingen av oss har mer än gympadjojjer, i af här uppe. Jag fick ett par röda andra par skor/stövlar med, för jag har velat ah sådana skitlänge, men tyckt att dom varit alldeles för dyra. De såldes nu för bara 100 spänn ^^ haha. Vilket kap!! :) Sen blev det en tjockare tröja & en fuskålsjacka åt mej.. 300 spänn för de tillsammans ^^ haha. & sen köpte vi våra uttittade sängbordlampor för 196 kr för två, svarta.
Snyggt till vårt golv, lol- vi har inga nattduksbord, än.

"Frida jul reklam-blad" haha


Det är inte alltid man har nåt att göra när lillen sover & Simon sover el gör nåt annat ^^

."Tillsammans-mystid".

Alva
<3 Lilla Alva <3 ligger & gosar & sover i sin varma vagn medans mamma & pappa springer runder i regnet :) Det ser så mysigt ut med den dära toksöta & mjuka Tummen overallen :)

Idag har vi sprungit ut i regnet för att shoppa så lite som 2 snusdoser till Simon ^^ Det blev att man försökte se om där fanns nåt mer att köpa nu när man klätt på Alva massa kläder & dratt ut med henne & så vart det så kasst väder, suck. Vi som egentligen skulle gå en lite längre runda än sist, idag. Man vill komma ut så mycket som möjligt nu. Dels för att jag behöver styrka min kropp lite & bra med frisk luft såkklart, & dels för att komma ut med Alva lite så hon inte blir värsta hängig. Tycker dessutom om att visa upp mej nu, med barnvagn.... Att jag har fött nu & är världens stoltaste mamma <3 Synd bara att här är få man känner i lilla byn & att det överhuvudtaget finns få människor i denna byn ^^ fniss.

Simon & jag hade tänkt att ha lite mys idag, men det har inte satt igång än för tiden bara rinner iväg. Men efter jag skrivit klart här ska vi ha det skoj & skönt ihopa. Först ut blir nog att äta nåt gott för jag är redigt sylten, hihi. Sen ska vi titta på julkalendern & dricka julmust & äta nåt gott som pepparkakor & glass kanske.... Papparkaksbak står sen på tur, med glögg till det då. Kankse vi oxå tar en sväng om Simons päron & tar ett parti "Kotte" med hans småsyskon idag igen :) Trevligt!!

Hörde precis att Parlamentet ska gå på TV ikväll med, det vill man inte missa. Det är ju så himla skoj, tycker man.

Längtar till vi ska åka ner till Skåne, den 14:onde. Ska bli så najs :)