-lekens gudinna <3 -

Barnvagnar- ett roligt måste :P

Jag sitter här idag framför datorn å är helt inne på att hitta en super lyxskön barnvagn. Just när det verkade hopplöst (hittade bara en massa klumpiga barnvagnar med maaaaaassa krims krams....... suck) så hittade jag denna seriöst URLÄCKRA barnvagn... i klassisk stil. En aning dyr, men ååååååååh va jag vill ha en sån där. Shicha boom boom så klassiskt fint jag & den lille skulle strutta runt på "Köpenhamns" (en bostadsdröm) gågator =)

 Ingnesia Classica

 

                                                                                                                                                                                 9900 kr

Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Inglesina Classica - Barnvagn
Klicka för förstoring
Denna vara inkom i vårt sortiment fredag 09 februari, 2007.



Tummen upp!!!!!!!

Här ser ni en go´å gla´blivande mamma!!!!! =)

236419-12


????????? +    - ???????????????????

Yepp, ni ser va ni tror ni ser- gravid, det är jag dä ja! Oplanerat, inte så särskilt bra gjort, men vi tar oss igenom detta. Det gör vi.

Simon va här å disskuterade hur vi skulle bära oss åt. Han ger upp studierna (mej emot från början dock, tills jag förstod att det va det han ville) å söker jobb + egen lägenhet. Jag går ut skolan, å sen flyttar jag antingen hem till mina föräldrar (har inte berättat för dom än.. suck va jobbigt det kommer bli mä) el kanske kanske flyttar med Simon mannen.

Gud.. hoppas jag får allt stöd jag behöver nu... jag klarar inte detta själv.

Jag är en väldigt stark tjej, å har alltid varit... me när man snackar graviditet är jag ändå så pass osäker å oerfaren (uppenbarligen!!!!! o.0) att jag måste få rätt att känna oro... inför allt.

Jag fick gjort testet idag.. så det är VÄLDIGT nytt menar jag. Trots att jag gått å grubblat på detta i nårra dar nu (vatt påskstängt i affärer å dylikt- igen tillgång tilll graviditets test.)......

Första frågorna å tankarna som dök upp i mitt/Simons huvud: Vilken månad? Vad ska folk säga? Mina föräldrar? Stöttning? Arga? Accepterande? förstående? Hjälpande? Pluggandet? Jobb? Hur ska vi få råd- fixar sej! (samma svar hela tiden där på den frågan) Boende? Hur? Var? med vem? Kommer Simon å jag förbli vänner? Kommer vi kunna ta hand om ett barn ihopa, el kommer vi spittras?

sen dom vanliga frågorna såklart: Pojke el flicka? båda? Tvillingar, trillingar, fyrlingar? Femtlingar? (Simon sa att det av vanligt här i trakterna- många barn. haha knäppisen) Namn? Födelsedag?

Ha det bra.. nu ska jag ner till matsalen å försöka käka utan å må allt för illa... HUNGRIG! Maaaaaud säger bäbisen... haha

Kramar

-------------------------------------------

En vecka senare (idag den 19/4- 07) låter det så här:

Jag ska bli mamma & det ÄR sant! Jag har börjat inse det nu.
Jag mår skit... riktigt illa mår man & det är dryyyygt att man inte kan äta allt man egentligen vill å brukar, men jag mår såå hiiiimla bra =) Jag tror fortfarande det blir en pojke...... Alvin? Aaaaaah, jag vet inte om jag ska börja klura med namn åt en pojke & så än........ men jag är ju trots allt synsk :P Kanske blire tom tvillingar... skulle inte förvåna mej. Och då en kille & en tjej.. haha. Allt detta känns fortfarande helt galet & för tidigt, men inte FÖR tidigt, om ni fattar. För jag är redo att ta mej ut i det riktiga livet. Det bästa som kan hända en dvs- festen har börjat!!!!!!!! <3