-lekens gudinna <3 -

Haha, otroligt!!

Den busiga lille/lilla vill verkligen inte göra mor & far glada & visa könet för oss otåliga föräldrar :P
Han/hon låg inte rätt till denna gången i heller. El ja, denna gången. Den andra ggn så låg den ju faktiskt rättvänd men barnmorskan va lite bing som inet såg könet (skämt skämt, jag vet att det är svårt att se) Kan tänka mej att där inte är så mycket plats att röra sej på så den måste ju ligga som den nu gjorde. Så det är ingen fara plutten, vi får få reda på det en annan gång en annan dag.... Hoppas det bara blir innan självaste förlossningen :) hihi. Nästa gång är vecka 32 hur som helst & om den inte visar könet då? :S Jag vill ju köpa vagn & grejor  juuueh :/ Aja. Vi målar hur som helst rummet vitt & den grön vi har i sovrummet & kanske vi kan sätta upp en board allt efter som :)

Åååh , där va så många bebisar i Västervik.. speciellt på mcdonaldes, värsta spädbarns klubben hade dom startat där. fniss :) När jag såg dom så kände jag verkligen en stoooor längtan till dej mitt lilla barn. Älskar dej <3




Namn-funderingar <3

Ja, det är svårt. Såååå många namn jag hade i början som bara blev färre & färre. Det enda som ens är kvar från den listan är Simons påhitt- "Claud" då :)

Pojke
Emanuel, Aron, Claud
Flicka:  Ebba, Vera, Bella



Vet inte men jag gillar konstiga/speciella namn mest :) Mina favvisar är nog Emanuel &....... Ebba, tror jag :)

Imorn så.....

bär det av till Västervik för att kl 12 gå på ett Ultraljud & sen kl halv tre få göra en medecinsk
planering med en doktor. Så det blir en heldag i Västervik med andra ord :)
 
Håll nu tummarna för att vi ska få reda på könet på den lille nu då, så vi kan börja måla bebis-rummet <3 i den korrekta färgkombinationen nu & köpa alla grejor som behövs :)

Senaste nytt :)


2 veckors periodsboende i Tomelilla..... (vecka 24-25)





sen flytten...... :) (vecka 25-26)